2012. április 21., szombat

Nail Art Tutorial

Sziasztok! Ma egy saját Nail Art Tutorial fogok leírni. Kezdjük is!
<-- Ilyen lesz












Kisujj
Kellékek: essence kék lakk; essence zöld lakk; rimmel pro fedő-és alapozólakk; essence nail art toll
Fesd le a körmöt alapozólakkal, majd kenj rá 2 vékony(abb) réteg zöld lakkot. Miután a lakk teljesen megszáradt, rajzolj egy kék smiley-t a tollal, majd fesd le fedőlakkal.




Gyűrűsujj
Kellékek: essence sárga, zöld és kék lakk; rimmel pro alapozó-és fedőlakk; Colorama mini fehér lakk, essence nail art toll
Fesd le a körmöd alapozólakkal, majd a tollal alakíts ki egy sárga bagolyformát. Ha megszáradt a lakk, akkor kékkel rajzold meg a szárnyát a szemét és a csőrét, majd zölddel tegyél pontokat a hasára. Ha megszáradt, fehérrel tegyél egy-egy pontot mindkét szemébe. A végén kend le fedőlakkal.


Középső ujj
Kellékek: essence kék lakk, rimmel pro alapozó és... , Colorama piros és fehér (mini) lakk, essence nail art toll
Fesd le a körmöd alapozólakkal, majd kékkel (2 vékony réteg). Aztán rajzolj egy piros X-et a körmödre, majd ha megszáradt, csinálj neki fehér körvonalat. A végén kend le fedőlakkal.


Mutatóujj
Kellékek: essence fehér stampy polish, rimmel pro alapozó-és fedőlakk, essence nyomda szett, rimmel i love ... barackszínű lakk
Fesd le a körmöd alapozólakkal, majd barackszínű lakkal 2 vékony rétegben. Ha megszáradt nyomdázd rá a mintát (utasítás a dobozon). Ha megszáradt kend le fedőlakkal.

Nagyujj
Kellékek: essence kék lakk, rimmel pro alapozó-és fedőlakk, lila csillogó lakk, essence nail art toll
Fesd le a körmöt alapozólakkal, majd kenj rá 2 vékony(abb) réteg lila lakkot. Miután a lakk teljesen megszáradt, rajzolj egy kék csíkot a tollal, majd fesd le fedőlakkal.


 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése